Warning: Undefined array key "disable_foreing_fancybox" in /customers/f/1/a/rundeloop.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gallery-plugin/gallery-plugin.php on line 1942

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen Rundeloop

Elk jaar is het weer spannend om de vele vrijwilligers, die nodig zijn, weer bereidt te vinden om mee te helpen met de Rundeloop.
Er zijn ongeveer 50 vrijwilligers nodig om dit evenement goed te laten verlopen. Vrijwilligers zijn nodig als verkeersregelaar, EHBO, speaker, bemanning verversingposten, inschrijving , tijdwaarneming en om het Start/Finish gebied op te bouwen en aan te kleden.
Daarnaast rijdt er nog een motor voorop in het rennersveld en een bezemwagen achter het rennersveld.
Al met al dus een behoorlijk aantal mensen die hun vrije tijd geven voor dit evenement. Vele handen maken ligt werk. We kunnen dan ook altijd mensen gebruiken die willen helpen.
Als u nou denkt, dat wil ik wel, vul dan het contactformulier in op deze website en wij nemen contact met u op. Of laat een reactie achter onder aan deze pagina

Beste vrijwilligers zonder jullie lukt het niet. Wij als organisatie willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor jullie hulp tijdens de Rundeloop.

BEDANKT

Delen