Warning: Undefined array key "disable_foreing_fancybox" in /customers/f/1/a/rundeloop.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gallery-plugin/gallery-plugin.php on line 1942

Nieuws

Geen Rundeloop


Geen Rundeloop in 2020
Door de gezondheidsrisico’s en onvoorspelbaarheid van de coronacrisis heeft de organisatie besloten dit jaar geen Rundeloop te organiseren. De geplande datum was zaterdag 20 juni 2020.
De voorbereidingen waren gestart en we hadden vertrouwen in een mooie dag voor de deelnemers en toeschouwers. Nu is echter landelijk besloten, dat bijeenkomsten tot 1 juni sowieso al verboden zijn. Dat is erg begrijpelijk. U denkt dan misschien dat een wedstrijd een paar weken later dan wel moet kunnen. Onze verwachting is echter dat het onwaarschijnlijk en wellicht ook onverstandig is om enkele weken na deze datum honderden lopers en toeschouwers te verzamelen, hoe graag we dat ook willen. Het bevorderen van de gezondheid is een van de redenen van bestaan voor de Rundeloop en is dus nu ook de belangrijkste reden om het juist niet door te laten gaan. Organisatorisch is het ook niet mogelijk om het dan alsnog in enkele weken verantwoord in te vullen, mochten we de coronacrisis achter ons hebben gelaten. Vanwege deze redenen hebben we daarom moeten besluiten geen Rundeloop in 2020 te organiseren.
Dank alvast aan iedereen die zijn medewerking en steun al had toegezegd.
Het spijt ons niet anders te kunnen berichten en we hopen op uw begrip.


Blijf gezond!


Organisatie Rundeloop

Leo Hoogenberg

Delen